Kwaliteitsgarantie & Just-in-time service

TOPKWALITEIT MET GARANTIE
Door onze jarenlange ervaring, strenge selectiecriteria en optimale teeltbegeleiding biedt Kimco N.V. gewassen aan die voldoen aan de GlobalGap- en de strengste kwaliteitsnormen. Om die topkwaliteit verder te garanderen, beschikt Kimco N.V. , evenals de verwerkingseenheid te Dendermonde, over een BRC-certificaat. Dit certificaat geeft aan dat ons kwaliteitssysteem voldoet aan de normen van de BRC Global Standard. Deze norm legt specifieke vereisten op op vlak van logistiek, traceerbaarheid en opslag alsook op de verwerkingsmethoden om een eindproduct te bekomen geproduceerd onder de beste productieomstandigheden en hygiënische omstandigheden.


TRACEERBARE PRODUCTIELIJN
Kimco N.V. volgt elke teelt zorgvuldig op, vanaf de keuze van het perceel tot de verkoop. Bovendien dienen alle aangesloten telers zich aan onze strikte voorschriften te houden. Ook ons labo voert de nodige testen uit. Op elk moment van de verwerking tot in de winkel kan de afkomst worden getraceerd. Een computergestuurd verwerkingsproces zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van de verschillende orders.


JUST-IN-TIME DISTRIBUTIE
Kimco N.V. levert volgens het Just In Time-principe: bestelt u ‘s morgens dan krijgt u dezelfde dag nog uw bestelling. We leveren aan supermarkten, groot- en kleinhandel in binnen- en buitenland. Met onze eigen gekoelde vrachtwagens rijden we dagelijks naar de verschillende bestemmingen

logo brcsg.jpg
logo biogarantie.png
BRC-Certificaat Kimco NV
BIO-Certificaat Kimco NV
Biogarantiecertificaat Kimco NVProductspecificaties Wortelen
Productspecificaties Busselwortelen
Productspecificaties Uien
 Productspecificaties Spaanse uien
 Productspecificaties Sjalotten en look

 


Adobe Reader nodig? Klik hier om het programma te downloaden.